ΑΡΧΙΚΗ
 

Καλώς ήλθατε !


Με την είσοδό σας στο κτήμα - κτήματα ΤΖΩΡΤΖΙΑ θα συναντήσετε την πισίνα όπου θα απολαύσετε ένα δροσιστικό cocktail, συντροφιά με το άκουσμα του νερού που κυλάει από τον πετρόκτιστο καταρράκτη, την πέργολα και μερικές όμορφες γωνιές χαλάρωσης.

Προχωρώντας θα συναντήσετε το σιντριβάνι με το χρωματιστό νερό και την λιμνούλα με τα ψαράκια της, να συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό. Ένας αρμονικός συνδυασμός της πέτρας και του φυσικού στοιχείου προσφέρουν εναλλαγές οπτικής απόλαυσης. Φαναράκια διάσπαρτα στους χώρους του κτήματος, κεριά περιμετρικά της πισίνας, δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην δεξίωσή σας. Η πτυσσόμενη τέντα σε περίπτωση βροχής ή δυνατού ήλιου και το άνετο παρκινγκ με προσωπικό εξυπηρέτησης, είναι μερικά στοιχεία που κάνουν το κτήμα - κτήματα ΤΖΩΡΤΖΙΑ να ξεχωρίζει, φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Σε συνδυασμό με επιλεγμένες υπηρεσίες catering και με αξιόπιστες προτάσεις για μουσική, ηχητική και φωτιστική κάλυψη. Συνεργάτες αναλαμβάνουν τη διακόσμηση, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα της κάθε εκδήλωσης, μετατρέποντας τη σε μοναδικό γεγονός.

Για την τελετή σας μπορείτε να επιλέξετε το πετρόκτιστο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας που βρίσκετε στο κτήμα και να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης. Ένα όμορφο δωμάτιο, με προσωπικό WC θα σας εξυπηρετήσει και θα σας ξεκουράσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας.

Το κτήμα - κτήματα ΤΖΩΡΤΖΙΑ θα σας ενθουσιάσει με την γραφικότητά του και είναι βέβαιο ότι θα σας μείνει απλά αξέχαστο. Ένας χώρος ιδανικός για δεξιώσεις, πάρτι, για απλές ή επίσημες εκδηλώσεις, για κοινωνικές ή επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις και για γάμους ή βαπτίσεις σε πολύ προσιτές τιμές.
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

ΑΡΧΙΚΗ
  ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΤΟ ΚΤΗΜΑ
ΠΑΡΟΧΕΣ
ΚΤΗΜΑ ΠΑΙΑΝΙΑ - ΜΕΣΟΓΕΙΑ
ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑΤΟΣ
ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΚΤΗΜΑΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚO ΚΤΗΜΑ - OIKΟΝΟΜΙΚΑ ΠAKETΑ AΠO 25€
VIDEO (ΔΕΞΙΩΣΕΙ ΓΑΜΩΝ/ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ)
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  

Κάντε Κλικ στην εικόνα για να δείτε το Album μας
 
Hosting By Iphost.gr Β© 2016